Комлексно почистване

Услуги

 

ТУПАНЕ: Операцията е изключително ефикасна за премахване на акарите от дома. Приставките (голяма и малка тупалка) почистват в дълбочина до 40 см, благодарение на дървен вал и разположени по него четки.
ПРАНЕ: Прането и подсушаването се извършват със специално перящо устройство, както и малко перящо устройство, което достига и най-трудно достъпните места. Изпират се малки и големи замърсявания и веднага след това се подсушава, като се изсмуква голяма част водата и влагата от от почистената тъкан. След всяко пране е нужно и малко допълнително време за изсъхване, което зависи  от изпраната  повърхност.
ОСНОВНО ПОЧИСТВАНЕ: Основното почистване включва изтупване на всичката мека мебел в дома с Rainbow и изпирането й с екстрактор Rio и препарати Amway, почистване на прозорци и дограма, почистване и дезинфекциране на санитарните помещения със 170 градуса пара, обезпрашаване на дома с Rainbow, почистване на всички повърхности с препарати Amway (врати, кухненски шкафчета, черна техника и др.), почистване на фурна, обезпрашаване на подове с Rainbow и почистването им с пара. След нас домът Ви остава напълно чист, всички бактерии и прах са напълно премахнати и Вие и семейството Ви можете да се наслаждавате на времето прекарано в дома си без страх от химия и алергени.
ПОЧИСТВАНЕ СЛЕД РЕМОНТ:Главните задачи на почистването след ремонт са пълното обезпрашаване на жилището и премахването на следите от боя и други ремонтни замърсявания, затова ние от фирма Cleanbow извършваме това с машини Rainbow, които гарантират премахването и на най-фината прах и цялостно почистване на жилището със специални препарати, които са щадящи за Вас и семейството Ви, но едновременно с това успяват да се справят и с най-упоритите замърсявания. Почистването включва:

  • измиване на прозорци и дограма, (без алпийски способ);
  • обезпрашаване на всичко в дома (подове, стени, тавани, обзавеждане);
  • почистване на шкафчета отвън и отвътре;
  • цялостно почистване на баня;
  • почистване на осветителни тела;
  • ключове и контакти
  • изтупване на тапицерия с Rainbow и прането й.

Условия и особености при извършването на услугите:

**Не важи за прозорци с дървена дограма
Други условия:
*При обект без асансьор клиента е задължен да плати по 1 лв./етаж
*При обект с платено паркиране клиента е длъжен да заплати за паркирането (1/2 лв./час)
* Фирмата запазва правото си да повиши цената при по специфични условия (силна замърсеност, труден достъп, официални празници и други)
* Клиентът е длъжен да осигури достъп до електричество и вода
* Клиентът е длъжен да изолира домашни любимци (кучета, котки), ако има такива по време на почистването
* Клиентът е длъжен да осигури присъствие на човек от домакинството или свой представител по време на почистването
* Рекламации се извършват на място веднага след приключване на почистването
* За предмети и повърхности, които не са включени в таблицата, направете индивидуално запитване
*Цените са без включено ДДС